Det här kan vi hjälpa dig med:

Inredningsdesign
Jenny & Martin skapar det hem eller den lokal du inte ens visste om att du ville ha. Om du bara ger oss förutsättningarna så visar vi dig på möjligheterna, vare sig det handlar detaljnivå eller om att ta ett lyckat helhetsgrepp. När det handlar om inredningsdesign så är det bara du själv som sätter gränserna.

Konceptutveckling
Konceptutveckling handlar om att skapa en bärande idé för ett större sammanhang. Vill du ha ett och samma tema i hela ditt boende men ändå kunna variera det mellan varje rum? Vill du konceptualisera en varumärkesplattform i företagets lokaler? Då har du kommit rätt.

Visualisering
Det är ofta svårt att se framför sig hur en lösning kommer att se ut innan den är på plats. Hos Jenny & Martin tror vi därför på att rita upp och rendera 3D-bilder som underlättar dina beslut. Denna tjänst ingår i konceptutveckling men kan även beställas separat.

Möbeldesign
Kanske har du en egen lösning du vill realisera. Eller så råder kanske särskilda förutsättningar som gör att standardlösningar inte fungerar. Jenny & Martin kan hjälpa dig både att skapa egna möbler och att ta fram fast inredning anpassade till just dina ytor. Du behöver inte längre kompromissa.

Möbelåterförsäljning
Leverantörer av möbler finns det gott om. Men hur många av dem är riktigt, riktigt bra? Och hur roligt är det egentligen att ha likadana möbler som alla andra? Jenny & Martin är återförsäljare av kvalitetsmöbler från flertalet noggrant utvalda leverantörer. Ett antal varumärken är det bara vi som får sälja i Sverige.

Förmedling av hantverkare
Har du någonsin försökt att anlita en elektriker? En möbelsnickare? En målare eller golvläggare? Då vet du förmodligen hur svårt de har att komma i tid och att hålla sig innanför budget. Vi har inte lyckats lösa branschens problem. Däremot har vi sedan lång tid tillbaka ett antal leverantörer som vi vet fungerar. De förmedlar vi gärna till dig.

Metodik

Vår beprövade metodik säkerställer att du som kund alltid får dina behov och önskemål tillgodosedda. Processens väldefinierade steg ger dig möjlighet att återkoppla med feedback i alla viktiga skeden.

Under ett första möte går vi igenom förutsättningarna och genomför en behovsanalys. Det finns ett antal viktiga faktorer att beakta. Dina personliga preferenser väger såklart tungt här, och de utforskar vi genom en mängd olika frågor och bilder.

processbild500
En skriftlig sammanställning säkerställer att vi har förstått varandra rätt. Därefter upprättas en moodboard, vilken kan förklaras som en visuell gestaltning av det slutresultat vi förväntar oss. I denna hittar du exempelvis färgskalor, materialval, ljussättning och stilbilder men vi ritar även upp och renderar miljön i 3D. Först när du som kund känner dig helt trygg med vart vi är på väg påbörjas det faktiska arbetet.

 

processbild2_800